Ivo Statinski van Statinski-Mastering verzorgde voor mij keer op keer hoogstaande masters voor uiteenlopende stijlen. Een zorgvuldige masteraar met oog voor detail, kennis van zijn apparatuur en liefde voor zijn vak.

Jordan River Banks, Producer/Mix engineer (Supercharger Records)


Wij danken Ivo van Statinski Mastering voor het masteren van onze EP “Synergie”.
Het eindresultaat is kwalitatief hoogstaand!

De Producent


“Masteren bij Statinski Mastering bracht waar ik naar opzoek was. Kwalitatief hoge mastering voor een mooie prijs met een engineer die verstand heeft van het genre van mijn muziek: hiphop. Ivo dacht actief mee en deed net dat beetje extra moeite wat je als klant zo erg waardeert. Ik had niet meer tevreden kunnen zijn over het eindresultaat.”

Christov, Producer


Momenteel staat mijn vensterbank vol met cd’s en vinyl en 90% ervan is de mastering verzorgd door statinski mastering. Dat zegt voor mij al genoeg !

Snel,Proffesioneel en relax maar wat ik zelf vooral prettig vind is de feedback. Is er toch nog iets wat je zelf over het hoofd hebt gezien? Dan krijg je gewoon een telefoontje. En weet je dat er met aandacht na je muziek geluisterd is !

Voor mensen die een goed eindproduct willen afleveren is dit het adres voor hun mastering.

Sneadr, Producer


Hoi Ivo,
klinkt erg vet. Met name de eerste versie vind ik erg lekker klinken. Veel ruimte, frisheid en alles is hoorbaar. En de kracht en het laag en de rauwheid is niet verdwenen. Goed werk. Ik maak het geld vandaag over.

Kurt, Zanger


Datijd is bijna werkelijkheid! Dankzij het briljante werk van Ivo Statinski , wat ben ik blij en wat klinkt het lekker, na drie jaar de eerste LP bijna werkelijkheid,op naar de volgende stap VINYL !!!!! http://statinski-mastering.nl/

Sander van der poel, Zanger (Datijd)


The MASTER of Mastering! i would never let anybody else touch my music

Truffel, Producer (DaShogunz)


Voor ons hiphop-project kon er maar een iemand zijn die onze tracks zou moeten masteren: Ivo. Wij konden hier zelfs bij aanwezig zijn in zijn studio. Ongelovelijk hoe vet de tracks ineens klonken. Geweldig aardig gast ook nog!

DJ Mastamove, DJ/Producer (Brat Spitt & Dj Mastamove)


Ey dude!
Jij bent wel een bewaard geheim zeg!
Voor de duidelijkheid ik deed al mn shit van pop tot hiphop bij BrianGardner(dre/pac/em/mj/ weet ik veel wie wel niet..
Omdat het hier gewoon altijd kut met peren was.
Altijd kapot.
Jij bent echt dope!
Zelfs deze bubblegumrap
geef je de juiste duw!

Meik De Zwaan, Producer


Ivo heeft de master gedaan voor de zes tracks op mijn laatste release. Het resultaat klinkt helemaal te gek. Ruimtelijk, punchy en goed in balans. De communicatie met Ivo was perfect en met maar een paar woorden wist hij precies hoe de master moest gaan klinken. Hij gaf me vooraf een aantal goede tips over hoe ik mijn mix zo kon maken dat hij er het maximale uit zou kunnen halen en kleine aanpassingen op de master deed hij nog dezelfde dag. Dikke masters, perfecte service, dus de volgende keer weer.

Casper Rossing, Gitarist/Producer


2 jaar geleden voor het eerst met Ivo gewerkt voor de mastering van mijn album met Mr. Morbid ‘Close To The End’, en ben nog steeds tevreden met het volle en warme geluid van zijn mastering. Aanrader voor iedere artiest die zijn of haar muziek serieus neemt.

Melph, Rapper/Producer (Mr.Morbid & Melph)


Ivo heeft 2 tracks van van ons gemasterd en we zijn zeer tevreden.
We zaten behoorlijk in tijdnood maar hij heeft alles perfect op tijd geleverd en voor een hele mooie prijs

Nils Lenting, Zanger (GrolschBusters)


Ey.. vandaag hadden we clipshoot in een club.. en ik moet je gewoon ff een berichtje doen hierover… wat knalde de track zeg… denk dat ik objectief kan zeggen dat hij andere commerciele nummers wegblaasde! BIG UP STATINSKI MASTERING!!

Robin, Producer/Mix engineer


“Eigenlijk de eerste naam die ons te binnen schoot toen wij besloten over te gaan op professionele mastering. Wat erg fijn aan samenwerken met Ivo is, is het feit dat hij flexibel is en geduldig is. Een vakman die gepassioneerd bezig is met zijn vak en, wat wij erg belangrijk vonden, een hiphop liefhebber pur sang”.

Thomas Siermonsma, MC (De Alliantie)


Ik heb gekozen voor Statinski Mastering omdat het in mijn ogen perfect aansloot bij mijn project.
Door de ervaring van Ivo in mastering en zijn keuze om dit te doen met analoge hardware, wist ik dat dit mijn muziek ten goede zou komen. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat, de ruwe randjes van de mix waren opgepoetst wat zorgde voor een strakker geluid en rustigere beluistering. Kortom een professioneel eindproduct voor een goede prijs en zeer fijne service van een vakman!

ZiekeFons, Producer


De aspecten waar ik op let wanneer ik een master terugkrijg zijn dynamiek, het laag en of het geluid niet of niet teveel breekt wanneer je het op hoger volume afspeelt.

Nadat ik de eerste masters ontving van Ivo Statinski voor mijn project (Rockstalgia) met Jace Abstract was ik letterlijk blown away. Wat me gelijk opviel was hoe strak het sublaag/laag was en ook in de lowmid-range was er een hele aangename presence te horen. Om terug te komen op de punten waarop ik let, het dynamische bereik was in mijn oor echt voor 95% intact gebleven terwijl het volume toch goed mee komt met soortgelijke releases. Dit is een punt waar ik vaak over struikel bij het beluisteren van andere nummers. Mijn tweede project (East Coast Invasion) met Black Pope was wederom een succes soundwise, in sommige opzichten misschien nog beter omdat deze plaat de opzet had om gritty en zwaar te klinken en dit is zeker gelukt. Door Ivo zijn kennis van de muziekstijl, geluid en apparatuur heeft hij ’t voor elkaar te kregen de plaat nog meer te laten alsof ’t mid jaren 90 is gemaakt en uitgebracht..

Wat ik ook nog wilde opmerken is dat de communicatie bij Statinski uitstekend is, bij onduidelijkheden wordt er gelijk gebeld of bericht en ik denk dat dit minstens net zo belangrijk is voor een fijne samenwerking.

Kortom het eindresultaat oversteeg mijn verwachtingen en voorlopig is Statinski Mastering zeker de plek waar ik aanklop voor mijn projecten.

Robin Da Landlord, Producer/Mix engineer


Dis ninja definetly puts the MASTER in mastering.
Ivo Statinski, the best mastering engineer of our generation.

Corto Maltez (DaShogunz)


“Ik had in eerste instantie voor de mastering-service van Ivo
gekozen omdat ik wist dat hij veel HipHop had gedaan en met
name de artiesten waar ik zelf door geinspireerd raak als producer.

In de mix ben ik erg kieskeurig en kies ik voor een hybride aanpak
waar ik zowel analoge apparatuur als software gebruik om het liedje
op poten te zetten. Als het gaat om mastering ben ik minstens net zo kieskeurig
en misschien wel nog kieskeuriger.

Ivo heeft een prachtige master aangeleverd. De communicatie verliep ook prima. Hij
heeft goed door wat het liedje nodig heeft en wat moet worden aangestipt
om het zowel technisch als muzikaal af te maken.

Ik verwijs sinds de vette master van Ivo anderen vaak naar hem door, wetende dat
het dan allemaal dik in orde komt.”

Teike Van Baden, Mix engineer


Respect voor Ivo Statinski mastert als een van de beste en snelste zonder pardon!! Kwalitatief en zonder smoesjes!! Thanks man, iedere keer weer!! Go get your mastering now!!!!!!

Dj boba, Producer


This is where Da Shogunz get their mastering done.

We strongly recommend any artist who is serious about his future to consider Ivo Statinski as a Mastering-Engineer for all their projects wether yours is a digital, CD or analog release such as Vinyl or even a Cassette release.
Ivo’s passion for Hip-Hop culture enables him to work for a bottom price, just so he can see international Hip-Hop music gain power and success.
We completely co-sign this man’s work and the motivation behind his work.

Corto Maltez, Rapper (Da Shogunz)

———————————————————————————————————————–

Uiteraard mag het mixen (Jordan River Banks) en masteren (Ivo Statinski) van de nummers niet ongenoemd blijven; wat zij toevoegen in combinatie met de vette producties, teksten en beats plús het talent van Ashes heeft tot gevolg dat dit één van de beste EP’s is van de laatste tijd.

HipHopAgenda.nl

———————————————————————————————————————–

Hey Ivo,

Bedankt man, tof om te horen! Ik was ook echt heel blij met je mastering. De track had echt veel meer diepgang, gevoel en “luidheid”, zonder hoorbaar kwaliteitsverlies. Ik was echt heel positief verrast! Zelfs naast tracks van bekende artiesten bleef de mix&mastering overeind en het klonk zelfs beter dan de meeste samplebeats, dus dat vond ik wel echt heel goed om te horen!

Perfecd, MC


Net de Mastering demo’s beluisterd van de nieuwe track: ”Re’medi – My Life” Kan niet anders zeggen dan dat: Ivo Statinski een echte vakman is! Wat een sound.. Happy me! Track coming soon… chille dag allemaal! Peace

Re’medi, Producer


Ik heb afgelopen week voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Ivo en ben meer dan tevreden. In zake communicatie en vakmanschap een 10+. Voortaan laat ik alle mastering door Ivo verzorgen omdat ik niet lang hoef uit te leggen wat ik en mijn klant graag willen horen en Ivo’s inbreng het extraatje aan onze produktie toevoegt waardoor je als luisteraar ” in de opname” staat.
Een aanrader..

Studio-Time Almelo


“Thanks to Ivo Statinski for mastering my analog reel 2 reel demos!! I needed them mastered for vinyl and he did a hell of a job. The sound improved a lot, and turned out exactly how i wanted it! He’s got great knowledge of music and great knowledge of his beautiful equipment, which makes it a joy to see him get busy.

He was also very helpfull with my mixes and getting the best out of my demos, before we went into mastering. This is definitly the place to be for any musician who wants to have their music mastered by a professional, with a good set of ears and an incredible sounding studio.”

Patrick Egberts (Edible Beatz)


Hey Ivo,

Sow, de master klinkt overdonderend goed! Je hebt de grimmigheid van het nummer mooi benadrukt en er zit veel diepte en warmte in! Bedankt daarvoor.

Jonas Leopold, Studio Manager/Engineer at Second Moon Studio


While the band took a totally different approach with the master, and went to Ivo Statinski – A former DJ and hip hop producer. Neckbreak Nation drummer Ivo explains:

“He has top of the line (analog) mastering equipment and he has an amazing ear for details. Even though the choice was unconventional, his master stood out next to a few others. It was clear for us to work with someone outside the box since he heard certain aspects in our music others wouldn’t, mainly because of his musical background”.

NECKBREAK NATION


I gave a listen to some of the albums you mastered on multiple soundsystems and I was freakin amazed by the sound.

Levente Antal, Producer


Ivo, thanks for always giving Da Shogunz the right master for the projects we throw at you. It’s gratifying to hook artists up with your services and its always a moment of anticipation when we get our masters back from you. Good times. Thanks for everything!

Corto Maltez  (Da Shogunz)


Bro your masters are Master Pieces! its worth the wait… Big up!

Vincent De Azevedo, Producer


JEETJE!!!

Ik heb veel mixes en masters gehoord maar dit slaat echt alles en ook 4x in de mail super !!
De sub en de piek sounds omg…..
Broeder echt super bedankt ik raad iedereen aan alle muziek bij jou te laten doen……

Thanks!!!!

Van het hele team !! Clipfabriek & DITISEM !!!

(MusicVideo Productie’s)


Ivo, De masters zijn helemaal top. Ik en Nur faiz zijn zeer tevreden vooral de power die er in zit en ook in blijft en niet verzwakt tijdens rustigere stukjes. Chapeau my friend op maar een vruchtbare lange samenwerking wat ons betreft.

Alen Pasagic, Producer/Mix engineer


Beste Ivo,

Iedereen is enthousiast over het werk wat je hebt geleverd. Een gouden voile zei iemand.

Tom Haage (Datura Medieval Music)


Yoo sorry voor mijn late response..thnx voor de masters..ben zeer tevreden met je mastering..lekkere dikke sound en mn tracks klinken eindelijk echt af B.

Pro-X, MC


Yoo Ivo!

Wat een mooi eindresultaat.
Het album klinkt helder, gedefinieerd en toch krachtig.
Jou workflow van begin tot eind is Smooth, overzichtelijk en straalt een warme klantvriendelijkheid uit. Trots en dankbaar!!

Mc Gyver, MC


yooo Ivo,
klassewerk weer man, we zijn allen zeer blij met de d2 versies.
heel lekker hoe de kick zo los van de bas is gekomen en hoe fris en krachtig alles is.

Jorden Van Den Berg, Producer


Klinkt goed man! ga morgen nog even checken op verschillende systemen.
Knap dat je redelijk heavy gekleurd hebt en de track toch in z’n waarde hebt gelaten.
Veel meer in balans en balls!
Sowieso waren Rogier en ik erg fan van dat je best dominant bezig bent geweest.
Maakt het echt anders maar beter.

Dj Optimus, Dj/Producer


DAMN!!! Wauw man, deze masters zijn echt KNETTERDIK! Echt: alles is magisch mooi in balans, de beats pompen precies daar waar je wilt (erg mooi hoe je het hoog nog duidelijker naar voren hebt weten te brengen), op alle systemen waar ik het heb gechecked blijven de tracks geweldig overeind staan (zelfs op de kutspeakertjes van m’n telefoon). Ja, wat kan ik zeggen: PERFECT gewoon! Heel erg bedankt, fantastisch werk. Ik ga de D2 versies gebruiken (net zo chill dat je ook nog eens 2 opties stuurt). Echt geweldig, thanks baas!

BMB, MC


Hi Ivo wil nog bedanken voor het masteren van mijn Cd, het eind resultaat is perfect. Het klinkt lekker unplugged en vooral dynnamisch.

En dat voor een Hiphopper….., respect !!

B’James Rohi, Vocalist


Zooo !!!! Ivo Statinski stuurt me net de Masters van “DansPlay” mijn nieuwe Single en WAUW!!!
Ik raad iedereen aan bij hem te masteren !!!
Wat een geluid hoe zuiver en picobello echt knap !!

Rachid Mellah, Video Editor


Vriend,

ik kan alleen maar zeggen, wat goed gedaan!!! Werkelijk waar, het kan niet beter qua sound! Ongelofelijk knap gedaan!
Waar ik het luister, het klinkt zo goed. Echt strak, breed, rustig.. gewoon perfect! Bedankt.

Als je het oke vind komen we standaard bij je terug 😉

vriendelijke groet,

Diederik (Soulution beats), Producer


EINDBAAS VAN DE WEEK: Ivo Statinski

Deze man heeft het geduld en de energie gehad om de laatste maand 2 albums van mij (en Frank Wienk) te masteren. Afgelopen zaterdag hebben we de laatste (zeer lange) sessie gehad, en het resultaat mag er wezen!!

Ivo, veel dank voor je inzet en je geduld om voor zowel de aankomende PRY als The Strangest Freaks albums het onderste uit de kan te halen!

Michiel Bel (PRY, The Strangest Freaks)


Yo Ivo!

I listened to the album master on my monitors and audiotechnica athm50 headphones and I am crazy happy with it man.

My master versions are like farting goblins compared to yours 😀 best spent money ever.

PERFECT!

Peace man!

Bluntone, Producer


Ivo hij is eindelijk online

We willen je bedanken voor je geweldige mastering kwaliteiten, voor het meedenken,je flexibiliteit en je 300 % inzet. Het was geweldig om met je samen te werken en te zien hoeveel passie je erin steekt om uiteindelijk zo een resultaat te boeken.

Wij zullen vanaf nu altijd gebruik maken van je diensten.

Thank you Ivo

Nur Faiz, Vibes Music Productions


Big Shout out to the bro Ivo Statinski for delivering another piece of mastercraft.

No recalls needed

DutchFlower, Mix engineer


“Walking Alone” dropping very soon. Man, listen. I made this song from scratch. Never realized how big of a difference mastering (the final stage) can make, until I got Statinski Mastering to work his magic. So excited to share this with you. ❤

Neenah Music


Hey man , dacht laat je even weten , mensen reageerde heeel positief op de master, mn manager ook vooral en zij is heel picky ..very nice job. Het is echt material!

Will be coming back a lot

Ben Heights


Ivoooo… Broeder my goshhh

Ik sta weer echt met kippevel te luisteren op de genelecs, pmcs, yamahas, avatones.. en gisteravond in de raptor met een flinke installatie man man man die woofers hebben arbeit verricht! ik ben impressed.. ik ben trots!

Er is meer werk voor jou!! Imma need you too stay in this business bro!! haha ik ben gek op je snelheid en inzicht / skills!!  ben super stoked!

Mijn emailtjes ga je nog vaker zien !!

many many many many blessings!

Reza Twahyr Chandoe

Music Producer/Recording Engineer

The Netherlands


Hi Ivo,

First ot all I want you to know that it’s a pleasure working with you! You’re a very thoughtful, nice and creative person/engineer.
Listening to the demo mastering, me and Jacob Grey were sold after ten seconds.
Because we were comparing mastering engineers we weren’t sure if we were truly mind blown or tricked haha. So after listening again we were absolutely sure!! The way you’ve approached and harnessed our sound with you mastering skills is absolutely incredible!! Totally glued together but in such a way it didn’t take away too much dynamics. The bass and kick very tight. Acoustic guitars very defined along with the clear vocals. The higher frequencies very silky. Absolutely stoked about the rest of the EP.

Speak to you soon and hello to a longterm partnership!

Renan Bakker Music
Artist | Producer | Songwriter | Engineer |


Hoi Ivo,

Ik heb wel wat vaker complimentjes gegeven maar ik ben zwaar tevreden over de masters.

Ik dacht ik geef even een grading, gewoon omdat het kan..

Service : 10/10
Communicatie : 10/10
Masters: 10/10

Je hebt er weer iemand super blij mee gemaakt!

Groet,

Costian


Recentie workshop mastering:

Wanneer het lastig is om te bedenken wat eventueel beter zou kunnen weet je dat het een geslaagde middag was. Benoemen wat goed ging is een stuk makkelijker. Het was te merken dat er nagedacht was over de opzet van de masterclass. Er was een duidelijke structuur waarin een goede balans was tussen theorie en daadwerkelijk aan de knoppen draaien. Gedurende de middag was er altijd ruimte om vragen te stellen en stond er eten en drinken klaar voor de cursisten. Ook het mapje met informatie om mee te nemen was een fijne toevoeging. De manier van lesgeven was oprecht, behulpzaam, persoonlijk, en informeel. Een prettige sfeer om in te werken / te leren.  Over het algemeen veel geleerd en een leuke middag gehad!

Groet, Robert.


Joooo ik heb m! en ben er heel blij mee. Drums poppen echt en klinken heerlijk, En alles ..Eq wise ..Helemaal blij!

Thx

Big2 (The Opposites)


Hoi Ivo,

We hebben de masterversie allemaal individueel beluisterd en zijn allemaal heel blij met de masterring versie, heel mooi eindresultaat!!! Drums klinken mooi, stem komt er goed uit, vloeit goed over, balans, breed en helder, warmer etc. Top werk !!

Harstikke bedankt voor je betrokkenheid, tips, kennis en aansturen van engineer om vocals, mix te verbeteren etc. We zijn je erg dankbaar ivo !!! Voor volgend album komen we zeker weer naar jouw. We will  keep in touch !

Spreek je

Frank

oost west barrière


Hey Ivo

The master sounds GREAT man, you done a great job and the mid range is super tight!!! LOVE IT

DnoPrime, Prime Studio, UK


Hey Ivo,

Ik vind de master voor Nebo heel mooi.. heel warm en fris.. prima de luxe.. de jongens en meiden van de band zijn er ook blij mee.. ze moesten em nog even op wat verschillende speakers horen, maar volgens mij is iedereen nu tevreden.. DANK JE WEL!!!

Caspars Sound & Music


Si la qualité du son de REPUBLICA est la, elle est en parti du au travail de mastering de notre original audio gangster !!!
Bravo en dankzij jou IVO !!

Bengale, FR


Dag Ivo,

Klinkt heerlijk! De ruimtelijke vibe komt ontzettend goed terug en het knalt. Bedankt voor het masteren!
Met vriendelijke groet,

Steven de Rooij (STEEV)


Hoi ivo,
Zit hier in de “studio” en nu hoor ik je masters op een goeie geluidsinstallatie.
Wauw, geweldig mooi zeg.
Wat een ruimte en rust is er in het nummer gekomen. En duidelijk versie 1 heeft mijn voorkeur.
Nu gaan we hard aan de slag om alle nummers verzend klaar te maken.

Afijn, super blij met je master.

Met vriendelijke groet van,

Erwin Bijma
—————————————————————————————————————————-

Iedereen is enthousiast over de muziek en meerdere freakz benoemen de next level mastering. You iz a bosss.

Kan ik je een copy sturen?

Super bedankt!

Dj Optimus


Yo Ivo,

Dope dat je onze shit aan t masters bent.
Je snapt hiphop
Dat zie je verder nergens toch, altijd hoofdpijn met mastering.
Soundwise klinkt die shit echt fantastisch.

Thx!!

Sticks


Heuy ivo, alles flex ? Wil nog effe mn feedback hier achterlaten, na een aantal masters door te sturen in het verleden was ik vrij wel zeker dat je een sterk oor hebt, wat je met een mix kan doen is een heldendaad, daarom besliste ik ook om in de toekomst veel met je samen te werken, niet enkel op vlak van audio hoor want sinds ik je heb ontmoet bij de laatste masters draait het nu ook om je persoonlijkheid, je bent gewoon een heel aardig iemand, je bent eerlijk en heel enthousiast maar tegelijkertijd ook kritisch en dat moet, je leeft voor je werk en ik waardeer dat echt heel hard, de laatste masters klinken gewoon super ! In het geheel zit alles zeer goed geplaatst (freq. verdeling) heel ruim ook, de punch die er in zit is ongeloofelijk, knap werk altijd opnieuw, heeeel tevreden ! Jij hoort nog van me in de toekomst 😉

Jonathan, Johnny Green Giant Records, België.


Yoo Ivo, net de master nogmaals geluisterd en ben er echt heel blij mee!
Het laag is nog strakker en het geheel voelt sterker 😀 on to the next😎

Willem Laseroms, Re-play


Ivo,

Je bent een baas man. Jeez wat klinkt het fijn. Nul opmerkingen!
Heel erg bedankt voor
Kind Regards,
Maydien
—————————————————————————————————————————-
Hey Ivo!

Nogmaals bedankt voor de mastering van onze eerste release, en de eerste EP van Sendeep en Colin.
De masters klinken geweldig, je hebt de tracks tot leven gebracht met je mastering magic.
Als dank de CD zelf, en een flyer van het project ‘DNA’, met nog een extra presentje een pen van ons bedrijf: ‘Boombox Media”
On to the next one, want dit was wel de eerste, maar zeker niet de laatste keer!

Met vriendelijke groeten,

Sendeep Ramesar, Colin Hamelinck, Sil Kuij, Gert Jan Naber en de rest van het Team Boombox Media


Yo Ivo

You mastered that record on a boss level!
Big up & everlasting’ Thanks king!

Shape & TreBeats


Ivo,

Heel tof, ik dubbelcheck de alternatieven straks nog es.
Heerlijk man.
Het blijft een apparte alchemie maar broeder je rocked em.

Pete Philly


He man, lekkere masters. Mooi helder gemaakt

Alles heel netjes man 1 geheel. Like it
Met vriendelijke groet,
Paul Laffree (Laffree Audio Enhancement)

Yo Ivo! thank you very much! the masters sound very fat !!
the basses and the kicks won a lot sound great!
I liked the tube version without a doubt !! another incredible job again !!

MPadron Producer


Hi Ivo,

We zijn er uit. Moeilijke hoor keuzes maken tussen twee hele dope masters, damnit!
Het verleidelijke aan D4 is dat het zo lekker fluweel in de oortjes ligt. D3 ondersteunt daar weer net extra op de accenten van de track.  Can I Touch It needs that vitamine D3. Het heeft de juiste mengeling van dynamiek en loudness, dus daar gaan we voor.
Dit voelt goed man! Echt super thnx voor je expertise en je adequate handelen. On to the next en dan komen we zeker even piepen in je studio! Succes en zeker weer tot in de toekomst!
Bless

Poetronic

—————————————————————————————————————————-
Hey baas,

Je hebt een fantastische manier van werken, je laat de mixes zoals ze zijn en toch til je ze naar een enorm hoger level. Echt niet normaal wat een wereld van verschil, en toch herken ik alsnog mijn mixes terug. Het is dan ook niet voor niets dat ik al ruim een jaar iedereen jouw kant op stuur (en dat blijf ik doen). Ontzettend bedankt

Neenah Audio Engineer


Heeyy Ivo,

ik ben echt zoo blij met de tracks!!! Het klinkt echt helemaal af nu echt prachtig, dankjewel!

Neda Boin (singer, songwriter, pianist)


THANKS MAN!!! Erg gezellig, leerzaam als een malle, prima koffie en surrealistisch. Alsof ik m’n favoriete tunes pas na jaren luisteren voor het eerst hoorde met een vreemde die ik al heel lang leek te kennen. Topluchting. Tot de volgende!

Olefier Fenote


Awe-fucking-some and then some
Jezus Ivo wat een bak geluid. Laat je morgen ff weten welke t is geworden.
Als we de volgende doen kom ik ff een bak koffie bij je doen.
Te gekke sound.

Stage Republic


Hey Ivo!

We hebben de masters gecheckt in twee studios. En ik heb een vraagje. Heb jij je handen en oren wel verzekerd? Magic man, magic!

Sendeep


Heey Ivo

ik ben er echt super blij mee!!!!

echt heel dope wat je met de hele sound hebt kunnen doen.. je snapt precies waar het naartoe moest zegmaar!

Renga Producties


Hey Ivo!

We hebben het nu nogmaals gecheckt. Het is helemaal awesome zo! Thanks voor de snelle aanpassing. Klinkt extra lekker nu en nice afgesteld op elkaar. Ze hebben allemaal net een edge die het geheel naar elkaar toe trekt. Good stuff!

Was leuk om bij je sessie te zitten voor een gedeelte!

Betaling is onderweg.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Groetjes,

Robin Yerah


Hey Ivo,

Super snel en prachtig! Veel beter dan de mastering uit de studio.
Kortom geen spijt van om de mastering door jou te laten doen.

Grt. Niels & Suus


Hey Ivo.

Dank dat je m’n mixen weer naar een hoger niveau hebt gebracht! Heel erg blij met de mastering, vocals komen er nog beter uit nu en heeft ook een stuk meer body gekregen.
We gaan voor D2 voor alle tracks!

Thanx en tot de 21e.

Groeten, Ernst


Yo nice job, die ILL Pro joints sound banging !!!!!
Mn beats zijn er ook mooi uitgekomen. Love the eq

Dj Grazzhoppa


Ivo!

Ik Heb de track gechecked! Thanks man klinkt helder! Kick en bass zijn veel levendiger en de track klinkt minder plat!
Over twee weken heb ik de volgende hopelijk af dan hoor me weer!!!
Thanks man!

Khegabeatz


Yooooo Ivo,

je hebt me heel erg gelukkig gemaakt. D1 is suuuuper dik! De vocals komen heel nice tot hun recht, hoor ook veel meer stuff gebeuren in het geheel. Heel mooi gekleurd. Super thanks!

Tamahr Music


(Ivo) Statinksi Mastering took care of the finishing touches. I’m telling you, keep an eye on that man. He turned out to be a perfect addition to the making of the final product.

Carlo de Wijs (New Hammond Sound Project, Candy Dulfer)


Beste Statinski,

Top bro bedankt, by the way samernwerking is op topniveau. Ons kwaliteit is op de hoogste haalbare niveau door jou en dat mag ook gezegd worden bro ❤️.

Grtjs,
Louivos